Cosmetisch Instituut CelCare

Skin expert

Bij Cosmetisch Instituut CelCare wil ik steeds de beste service bieden. Ik zoek hiervoor steeds naar de nieuwste technieken, de nieuwste behandelingen en de nieuwste snufjes in de wereld van beauty.

Skindiagnose is een huidanalysetoestel dat aan de hand van een vergrootcamera de huidstructuur zeer duidelijk toont. Per foto gaan we de resultaten bespreken. Het moment dat de analyse klaar is, krijg je ook meteen een beeld van welke producten en behandelingen het beste zijn om jouw huid op dat moment terug in balans te brengen.

Er worden foto's genomen om zo elk hun eigen 'probleem' te analyseren. Elk probleem wordt apart gefocust. Poriën - Vlekken - Rimpels - Talg/Acné - Pigmentatie - Vocht/Hydratatie - Huidtextuur - Gevoeligheid - Teint - Zonschade (UV). Deze waarden worden in % uitgedrukt.

Wat daarna?

Wanneer we de analyse uitgevoerd en besproken hebben sla ik alle gegevens op. Na een periode van ongeveer drie maanden kunnen we opnieuw een analyse uitvoeren en de resultaten vergelijken met elkaar. Dit kunnen we blijven doen om zo steeds de beste verzorging te vinden voor jouw huid!

Wat kost dat nu?!

Een huidanalyse duurt een halfuur en kost €30, maar je krijgt dit terug in een bon voor producten (te gebruiken vanaf € 100). Hoe cool is dat?! Je kan steeds de huidanalyse combineren met een verzorging.

Beauty Evening.

Af en toe organiseer ik een beauty Evening. We gaan dan in kleine groepjes een analyse uitvoeren en samen een reinigingsritueel uitvoeren. Alle producten zijn gratis te gebruiken! Dit gaat gepaard met een hapje en een drankje. Wil je dit graag ook eens thuis met de vriendinnen proberen? Vanaf 3 personen kan dit georganiseerd worden.

Stuur hiervoor snel een mailtje naar celcare@telenet be of neem even via de contactpagina contact op.

Doe mij maar een analyse! Interessant? Boek hier je analyse!