Cosmetisch Instituut CelCare

Skin expert

LED therapie

LED MASK THERAPIE (light emmiting diode)

€ 15   duur 15 min

Kan ook bij iedere gelaatsbehandeling toegepast worden tegen

- vermindering van pigmentvlekken

- een collageenboost

- vermindering van grove poriën

- herstel van de huid na zonneschade

- minder zichtbare oppervlakkige littekens

- verbetering van de doorbloeding en daardoor een mooie gezonde huidskleur...

- een gladde, stralend frisse huid én bestrijding van ontstekingsprocessen in de huid zoals acné.

Elke kleur licht heeft een eigen functie. Wanneer de geselecteerde kleur de huid binnen dringt zorgt het voor de overdracht van energie naar de cellen. De cellen zetten deze energie weer om in cellulaire brandstof (ATP) waardoor de cel beter kan functioneren. De cel wordt hierdoor actiever en stimuleert de natuurlijke heling- en verjongingsprocessen van het lichaam. Zo wordt er gezorgd dat de huid met name er jonger uitziet en de gehele huidskleur verbeterd.

Hoe werkt het:

LED Therapie Masker bevat 495 LED lampjes die verschillende golflengtes produceren, waarbij iedere golflengte specifieke behandelindicaties heeft. Deze lichtgolven dringen door in de huid en stimuleren daar, afhankelijk van de lichtkleur, cellen die zorgen voor de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid.

LED therapie masker Paars licht

Stimuleert het produceren van collageen en werkt verstevigend, vocht-inbrengend en hydraterend. Geschikt voor gebruik bij rimpels en het herstellen van acne.

LED therapie masker Groen licht

Vermindert de pigmentverkleuring, sproeten, beschadiging door de zon en ouderdomsvlekken. Het remt de pigmentproductie af. Herstelt de huid en verbetert de algemene tint.

LED therapie masker Rood licht

Komt dieper in de huid en stimuleert de productie van de fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid strakker en voller. De huidstructuur en de spankracht van de huid zal verbeteren. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadiging, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

LED therapie masker Blauw licht

Tijdens acne behandelingen werken wij steeds met een blauw led masker. Dit blauwe led licht heeft een bacteriedodende werking op de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van acne. Ontstekingen verminderen sterk bij het inzetten van dit masker.